Planten in je interieur

Planten in je interieur
Planten zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Iedereen heeft wel een plant in huis. Het maakt ons gelukkig en het is ook nog eens goed voor je. Voor de een kunnen het er niet genoeg zijn en wordt de verzameling planten steeds groter en voor de ander is een juist een grote statement plant perfect. Een ding is zeker planten zorgen voor sfeer, leven, kleur en zijn onmisbaar in je interieur
 
Aan de hand van de interieur trends van dit moment laten wij samen met JaxxChoice zien hoe je planten kunt combineren met mooie banken in verschillende interieur stijlen.
 
#1 Statement Piece
Statement pieces zijn opvallende pronkstukken in huis en creëren meteen verrassend interieur vol persoonlijkheid. Denk hierbij aan een opvallende loveseat zoals model Kate in Juke Gold, een grote Strelitzia plant of een bijzonder schilderij. Met het juiste statement piece kun jij in een handomdraai je interieur voorzien van een stijlvolle unieke look.
 

#2 Donkerblauw
Donkerblauw is terug van weggeweest. Blauw is de kleur van rust, vertrouwen en luxe. Donkerblauw geeft net wat meer karakter aan een ruimte en combineert goed met veel verschillende tinten. Zo blijft donkerblauw en helder groen een prachtige combinatie, maar ook warme tinten zoals hout soorten of metalen komen helemaal tot hun recht naast donkerblauw. Denk bijvoorbeeld aan een donkerblauwe microleder bank zoals model Beau. De combinatie van de felgroene Calathea en de donkerblauwe bank Beau zorgen voor mooi contrast. 
 

#3 haal de natuur in huis
Verbind binnen en buiten en haal de natuur in huis. Planten en natuurlijke materialen blijven een trend in 2021. Style jouw interieur daarom met mooie lichte kleuren. Bijvoorbeeld de Robin hoekbank van Jaxxchoice in de lichtblauwe kleur VI 6117. Deze zachte kleur zorgt voor een perfecte combinatie met de groene Monstera en de lichtgroene Blauwvaren. Je creëert direct een fijne en frisse leefomgeving.
 

Ben jij toe aan een nieuw interieur en wil jij graag naast nieuwe planten ook een nieuwe bank, tafel of accessoires? Neem een kijkje op jaxxchoice.nl. Stuur ons een berichtje voor meer informatie of vragen. Wij helpen je om de mooiste combinaties voor jouw interieur samen te stellen!
 

 

Laat een reactie achter

Kunnen wij je helpen?

Winkelwagen