ADVIES & STYLING

Planten zijn natuurproducten en kunnen daarom veel van elkaar verschillen. Elke plant is uniek met ieder haar eigen verzorgingsbehoeften. Daarnaast is geen huis of kantoor hetzelfde en is de verzorging naast soort ook afhankelijk van plaats, licht, kamertemperatuur en lengte.

Het is altijd belangrijk om te kijken en vooral uit te proberen waar jouw plant zich fijn bij voelt. Mocht je toch nog vragen hebben of advies willen? Dan staan wij altijd klaar om jou te helpen. 

Wat kunnen wij doen voor jouw kantoor?
Bezoek op locatie
Groenstylingplan op maat
Unieke planten & potten, geen standaard kantoorbeplanting
Snel met zorg geleverd
Geleverd met verzorginstips & advies
3 maanden garantie

Bel ons: 085 - 06 06 881

Stuur ons een vrijblijvende aanvraag

Groenstyling

Planten zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Naast dat planten heel gezond voor je zijn, geven ze jouw interieur sfeer en kleur. De vorm, structuur en kleur van elke plant is anders.

Wij willen jou inspireren met sfeerfotos om bijzondere combinaties van planten en interieur te maken. Heb jij vragen over welke planten passen bij jouw interieur? Wij geven graag stylingadvies, voor zowel consumenten als bedrijven. Dus kan jij wel wat extra groen in huis gebruiken, stuur ons dan een bericht.

Wat houd Groenstyling aan huis in?
Persoonlijk of telefonisch advies
Groenstylingplan op maat
Unieke planten, potten, droogbloemen en accessoires
Snel met zorg geleverd
Geleverd met verzorginstips & advies

Groenstyling

Heb jij behoefte aan Groenstyling in jouw huis of op kantoor? Stuur een mail of bel ons op 085 - 06 06 881 en krijgt vrijblijvend advies.

Stuur ons een mail

Kunnen wij je helpen?

Winkelwagen