VEILIGE VERZENDING

Planten zijn natuurproducten en gevoelig voor verandering van temperatuur. Om te zorgen dat onze planten veilig en gezond bij jou arriveren, versturen wij onze planten in speciale verzenddozen. Deze dozen zijn speciaal ontworpen voor planten. De doos is extra stevig zodat de plant niet beschadigd bij de verzending. Daarnaast zit er een speciaal inzetstuk in, waardoor de plant niet los raakt in de doos. Zelfs wanneer de bezorger de doos op zijn kop houd blijft jou plant veilig op zijn plek. Uiteraard kan er wat grond losraken, maar dat is normaal bij de verzending. Daarnaast pakken wij de planten goed in zodat ze zo min mogelijk last hebben van temperatuur verschillen. 

Verse planten

Onze planten komen direct uit de kas van de kweker. Zo kunnen wij de versheid en kwaliteit garanderen. Zowel bij de kweker als bij ons vindt er altijd een kwaliteitscontrole plaats, waarna wij vervolgens zorg besteden aan het inpakken en versturen van onze producten.

Is er toch iets mis gegaan tijdens de verzending? Laat dit ons dan direct weten via hello@makeitgreener.nl of neem telefonisch contact op via 085 - 06 06 221. 

Stuur een mail

Kunnen wij je helpen?

Winkelwagen