ZAKELIJKE KLANT

make it greener verkoopt planten en droogbloemen in combinatie met accessoires. Zo bieden wij een totaalplaatje aan. Ook zakelijk kunnen wij dit voor jou betekenen. Wij geven op maat advies in bijvoorbeeld groenstyling voor jouw kantoor of showroom. Ook regelen wij groene cadeau's voor jouw werknemers. 

Het is mogelijk om te bestellen op rekening en wij bieden speciale leveringsvoorwaarden voor bedrijven. Wij denken graag mee in de mogelijkheden en wensen.

Heb je interesse in de producten van make it greener voor jouw bedrijf, neem dan contact met ons op via 085 - 06 06 881 of stuur een mail naar zakelijk@makeitgreener.nl.

RELATIEGESCHENKEN

Een relatie of medewerker bedanken, een jubileum vieren of een collega die jarig is? Wij bieden onze unieke en duurzame producten ook aan als cadeaus en relatiegeschenken. Wij kunnen onze producten mooi verpakt direct naar de werknemer of relatie verzenden. Veel planten hebben een bijzondere symboliek. Daarnaast staat iedere plant als metafoor voor groei en kan symbool staan voor een groeiende samenwerking. Schrijf deze symboliek op een persoonlijk kaartje en geef jouw geschenk nog meer betekenis. 

Interesse in een plant of ander item als relatiegeschenk? Stuur een mail naar zakelijk@makeitgreener.nl.

GEZONDE WERKPLEK

Van een statement plant bij de receptie tot een mooie bos droogbloemen op je bureau. Wij kunnen zorgen voor een groene werkplek met sterke en luchtzuiverende planten. 

Een gezonde en groene werkplek is belangrijk voor de mentale en fysieke gezondheid van jouw werknemers. Onderzoek heeft uitgewezen dat kantoorplanten voor vermindering van stress en verhoging van productiviteit zorgt. Door constante verwarming, luchtverversingsinstallaties en airco's is de lucht in veel kantoren te droog. Planten filteren veel slechte stoffen uit de lucht en zorgen voor een betere luchtvochtigheid. 

Tegenwoordig werken steeds meer werknemers thuis. Daarbij wil jij als werkgever natuurlijk dat jouw personeel optimaal kan werken op zijn of haar thuiswerkplek. Een blijk van waardering voor de afgelopen tijd of een presentje voor een nieuw begin? Wij verzenden onze producten direct naar jouw werknemers met een persoonlijk kaartje.

Meer infomatie

Kunnen wij je helpen?

Winkelwagen