OVER MAKE IT GREENER

Maak samen met ons de wereld een stukje groener. Milieubewust, groen en duurzaamheid worden steeds belangrijker in ons leven. Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen aan een beter milieu? Hoe kunnen wij, groot of klein, toch een verschil maken? Dit bracht ons op het idee om een webshop te starten met planten, droogbloemen en accessoires en dat alles zo duurzaam mogelijk.

Bijna alle producten die je kunt bedenken worden tegenwoordig thuis bezorgd, maar waarom gebeurt dit bij planten nog zo weinig? Soms ben je uren kwijt met een bezoekje aan het tuincentrum en weet je vervolgens niet welke plant je gekocht hebt of welke verzorging deze nodig heeft. Daarnaast is het onmogelijk om veel planten met potten in één keer mee te nemen. De hoogste tijd dus om dit makkelijk te maken.

Met veel plezier delen wij onze passie voor bijzondere planten en prachtige droogbloemen. Dit alles in verschillende stijlen, kleuren en vormen in inspirerende interieurs. Unieke items met een eigen verhaal en met een eigen karakter.

Duurzaamheid

Make it greener staat niet alleen voor mooie groene planten, maar ook voor een groene bedrijfsvoering. Daarom gebruiken wij geen plastic. Onze verpakkingen worden gemaakt van FSC-karton en worden dus zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Helaas is de kweekpot die wij afnemen nog wel van plastic, maar wij zijn stap voor stap bezig om hier een duurzame vervanger voor te vinden.

Ook proberen wij onze CO2 uitstoot zo laag mogelijk te krijgen. Zo is ons plan om onze pakketjes steeds meer met fietskoeriers te laten bezorgen en willen wij kwekers aansporen om duurzaam te kweken. Daarnaast laten wij al ons drukwerk op duurzame materialen printen, zoals suikerriet, olifantenpoeppapier en groeipapier. Ook hebben wij ons aangesloten bij een milieubewuste bank. Wij zijn dus continu in beweging om onze bedrijfsprocessen te vergroenen. 

advies

Planten zijn natuurproducten en kunnen daarom veel van elkaar verschillen. Elke plant is uniek met ieder haar eigen verzorgingsbehoeften. Daarnaast is geen huis hetzelfde en is de verzorging naast soort ook afhankelijk van plaats, licht, kamertemperatuur en lengte. Op de productpagina van de planten vind je duidelijke verzorgingsinstructie. Het is altijd belangrijk om te kijken en vooral uit te proberen waar jouw plant zich fijn bij voelt. Mocht je toch nog vragen hebben of advies willen? Dan staan wij altijd klaar om jou te helpen. 

Planten zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Naast dat planten heel gezond voor je zijn, geven ze jouw interieur sfeer en kleur. De vorm, structuur en kleur van elke plant is anders. Wij willen jou inspireren met sfeerfoto's om bijzondere combinaties van planten en interieur te maken. Heb jij vragen over welke planten passen bij jouw interieur? Wij geven graag stylingadvies, zowel voor consumenten als bedrijven.

Meer informatie

Kunnen wij je helpen?

Winkelwagen